Betalterminaler & inlösenavtal

 

ENA Operations underlättar för dig som behöver skaffa kortinlösen och betalterminal genom att vi har förhandlat fram rabatterade priser på hyra av betalterminaler och förmånliga erbjudande på serviceavgifterna hos kortinlösare - oavsett bransch.

Allt för att förenkla för dig som handlare när du vill börja ta emot betalkort!

Även för dig som redan är igång med din butik, restaurang eller salong men vill titta över transaktionspriserna som du betalar till din nuvarande kortinlösare, så finns vi bara ett samtal eller mail bort med ett matchande erbjudande som passar just din verksamhet! Maila oss HÄR

 

                            

Samarbeten

För att hålla nere kostnaderna för kunderna erbjuder ENA Operations, som samarbetspartner till Nets Sweden AB och Elavon förmånliga avtal på fristående och kassakopplade EMV-godkända Ingenico betalterminaler samt kortinlösenavtal för fysisk handel.

Vi kan inte bara erbjuda avtal med väsentligt lägre priser än de flesta andra leverantörer utan har också en bred kunskap om produkterna, då vi nu har åtta år i betalkortsbranschen bakom oss.

Tillsammans med Nets och Elavon, som är några av Skandinaviens ledande aktörer inom betallösningar, håller vi oss alltid uppdaterade på de senaste kampanjerna och aktuella erbjudanden.

Betalkort eller kontanter?

Behovet av kontanter minskar i samhället och en vanlig fråga som vi får är: "Kan en butiksägare neka sina kunder att betala med kontanter?"
Svaret är både ja och nej.

Så här säger Riksbanken:

"Huvudregeln är att kontanter är lagliga betalningsmedel och därmed ska accepteras vid betalning. Denna regel kan dock avtalas bort av affärer, restauranger etc. En butik kan alltså i princip vägra att acceptera kontanter överhuvudtaget, vägra acceptera mynt eller vissa valörer (t ex 1000-lappar) eller för den delen sedlar och mynt som snart ska upphöra att vara lagliga betalningsmedel m m."

Om du önskar ta emot färre eller inga kontanter så hjälper vi dig gärna med att komma igång med att ta emot betalkort istället! 

Sänk dina kostnader!

Tack vare beslutet från EU om ett tak på kortutgivarnas avgifter så främjas konkurrensen bland kortinlösarna, vilket betyder att du som handlare kan välja det inlösenavtal som har bäst villkor i din betalterminal.
Oavsett var i landet du befinner dig så tittar vi helt kostnadsfritt över ditt nuvarande avtal för VISA och MasterCard för att se om det går att sänka dina transaktionskostnader genom att byta kortinlösare!