ENA Operations - det här är vi.

 

Djupt i de småländska skogarna hittas Europas grönaste stad Växjö - och där finns vi!

Vårt företag och våra anställda har många år bakom oss i betalkortsbranschen. För drygt tio år sedan inledde ENA Operations ett samarbete med Nets Sweden AB (f d BBS AB), som är en av Skandinaviens ledande aktörer inom betallösningar samt Teller A/S som har kunder i Sverige, Danmark, Norge samt många andra länder och behandlar miljontals transaktioner dagligen. 2017 fusionerade Teller och Kortaccept med Nets Denmark A/S och numera bedrivs båda verksamheterna under varumärket Nets. 

Eftersom betalkortsbranschen är en föränderlig värld behöver vi alltid kunna erbjuda det senaste. Därför inledde vi under 2012 även ett partnerskap för kortinlösaren Elavon. En global aktör med 40 år inom kortbetalningsbranschen och som varje dag hanterar betalningstransaktioner för 1,3 miljoner företag på ett effektivt och säkert sätt. Elavon har fått utmärkelse som Europas bästa kortinlösare två år i rad.

Tack vare vårt mångåriga arbete i betalkortsbranschen kan vi inte bara erbjuda avtal med väsentligt lägre priser än de flesta andra leverantörer utan vi har också en mycket bred kunskap om produkterna. 

 

Med ett leende kommer man ganska långt.

Varför ska du välja att kontakta oss när du behöver vill teckna avtal med en av våra samarbetspartners eller helt enkelt få en stunds fri rådgivning så att du till slut väljer rätt?

Jo, för att på ENA Operations tror vi på genuin kundservice och att se varje kunds behov och unika verksamhet. Vi lovar att svara med ett leende när du ringer!

 

 

 

Eftersom vi lever i en föränderlig värld varierar uppdragen inom ENA Operations. Vi för ständigt diskussioner om samarbeten och allianser med framåtsträvande företag som behöver en samarbetspartner med kontakter inom de flesta branscher. Vi sitter ofta som spindeln i nätet när det gäller t ex produktlanseringar/tjänster där flera aktörer är inblandade.