Inlösenavtal

 

Ett inlösenavtal för fysisk handel är ett måste om du vill ta emot betalkort i din verksamhet! Vi samarbetar med Elavon, som är kompatibla med många av terminalsmodellerna på marknaden.

 

Visste du att: 
 

  • Som handlare behöver du alltid teckna ett kortinlösenavtal för att kunna ta emot betalkort så som VISA och MasterCard i en betalterminal?
  • Ett inlösenavtal reglerar vilka kort du kan ta emot och styr pengarna in på ditt konto?
  • Du inte behöver byta företagsbank för att ansöka om kortinlösen hos Elavon?

 

Med ett inlösenavtal genom oss slipper du själv förhandla om priset, det har vi redan gjort! Som samarbetspartner till Payius har vi tagit fram förmånliga inlösenavtal både för fysisk handel och internethandel.

Vi kan inte bara erbjuda avtal med väsentligt lägre priser än de flesta andra leverantörer utan har också en bred kunskap om produkterna.

Börja med att öppna ett företagskonto i valfri bank!
Slå oss sedan en signal på 0470-78 87 00 eller fyll i formuläret på startsidan så kontaktar vi dig. 

 

Då vi är helt leverantörsobundna kan vi även ta fram kundanpassade offerter på certifierade kassaregister via några av de största kassaleverantörerna.

Har du utländska kunder som betalar med kort?

Dynamic Currency Conversion

 

Dynamic Currency Conversion låter kunden betala i sin egen valuta. Med tjänsten Dynamic Currency Conversion kan du ge både utländska turister och affärsresenärer möjligheten att betala för varor och tjänster i sin egen valuta. Ju fler utländska transaktioner som genomförs, desto mer tjänar du!

Elavon kan hantera upp till 46 olika valutor och erbjuder alltid den bästa valutakursen. De har "best rate-garanti", dvs de betalar ut mellanskillnaden om kunden upplever att den får sämre kurs än från sin egen bank!

Självklart kan du behålla din nuvarande affärsbank även om du skaffar kortinlösen via oss, eftersom både Teller och Elavon ser till så att pengarna hamnar tryggt på ditt konto - oavsett hos vilken bank du är kund!

 

Mer information om Elavon

Elavon / Payius

 

Elavon är en global aktör med 40 år inom kortbetalningsbranschen som varje dag hanterar betalningstransaktioner för 1,3 miljoner företag på ett effektivt och säkert sätt.  De har fått utmärkelse som Europas bästa kortinlösare

två år i rad.

 

I samarbete med Payius, som representerar Elavon som en Independent Sales Organisation på den skandinaviska marknaden, kan vi erbjuda förmånliga inlösenavtal baserat på den kortomsättning och genomsnittstransaktion som du har/förväntas ha i företaget. På så sätt har vi möjlighet att erbjuda en anpassad serviceavgift för just ditt företag.

Elavon fungerar som kortinlösare om din terminalleverantör är Nets, PayZone, Verifone eller Samport.

 

Villkor

För att kunna ansöka om inlösen behöver du bifoga ett kontoutdrag på kontot där du vill ha in pengarna. Kontonumret, bankens logga och vem kontot tillhör måste vara väl synligt. Du behöver även bifoga en kopia på firmatecknares legitimation. Vid bolagsformen Enskild firma där företaget står registrerat i ditt personnamn behövs även en kopia på regsterutdraget från Skatteverket. 

Pengarna för transaktionerna förs över till bankkontot i valfri bank den första vardagen efter transaktionen sker. 

 

Erbjudanden!

 

Nets kortinlösen för fysisk handel

(Omfattar VISA, MasterCard, JCB samt UnionPay)

 

VISA

0,39 SEK per transaktion
+ 0,46% av köpebeloppet (debet)
+ 0,76% av köpebeloppet (kredit)

 

Mastercard

0,39 SEK per transaktion
+0,48% av köpebeloppet (debet)
+0,78% av köpebeloppet (kredit)  

                    

Utländska kort +0,9% av köpebeloppet EU / +1,80% av köpebeloppet ej EU, för pris på JCB samt UnionPay kontakta oss.

Månadsavgift 49 SEK/mån

Uppläggningsavgift 500 SEK

 

Självklart kan du behålla din nuvarande affärsbank även om du väljer Nets som inlösare!

Ansökan kortinlösen

Villkor


Elavon kortinlösen för fysisk handel

(Omfattar VISA, MasterCard, JCB samt UnionPay)

Vi kan sedan 2013 erbjuda kortinlösenavtal via Payius, som är en Independent Sales Organisation med global licens för inlösaren Elavon. Elavon fick utmärkelse som Europas bästa kortinlösare 2011 och 2012.

Prisexempel:

1 kr per transaktion på debetkort
1 kr + 1,2% av köpebeloppet på kredit- och utländska kort 

Avser café, pizzeria, lunchrestaurang, tobakshandel, dvs småhandelsavtal med max 300 kr i genomsnittstransaktionsbelopp. För övriga branscher eller belopp tittar vi på en individuell prissättning.

Självklart kan du behålla din nuvarande affärsbank även om du väljer Elavon som inlösare!

Intresseförfrågan