Bättre pris för dig

Publicerad: 2017-08-28 Kategorier: Taggar:

Oavsett om du driver blomsterbutik, café, pizzeria, bilverkstad, glasskiosk eller skönhetssalong är du välkommen att använda dig av våra tjänster och blanketter. För att göra en lång historia kort så har ENA Operations kunnat erbjuda handlare inom alla branscher färdigförhandlade priser på kortinlösen och betalterminaler sedan 2009.

Men vad skiljer oss från andra återförsäljare inom detaljhandel? Jo, eftersom vi har specialiserat oss på just kortbranschen kan vi med stolthet säga att vi har stor kunskap om de produkter och tjänster som vi erbjuder. Och att vi kan guida dig rätt i kortdjungeln.

För dig som är småföretagare och/eller nystartad kan det vara klurigt att själv förhandla priser och avtal direkt med de stora aktörerna. Därför har vi redan gjort det åt dig. Ofta är det krav på att du måste vara medlem i något förbund eller i en branschorganisation för att ta del av förmåner som rör kortbetalning. Ett annat alternativ kan vara att bli helkund i en bank och på så sätt få bättre pris på korttjänsterna. 

Vi gör det enkelt för dig att få bättre pris direkt, även för dig som är nystartad och/eller småföretagare!